Kalkunihautis

400 g kalkuni rinnaliha
200 g mungoa- või riisinuudleid
1/2 külmutatud "Suvine segu" pakki (Maahärra)
varsseller
brokoli
sibul
oliiviõli
Vahemere ürdisegu (Santa Maria)
kurkum
jahvatatud vürtsköömned
sool
pipar

Kalla poti põhja õli. Prae hakitud kalkunit, kuni see on valge. Lisa näpuotsatäis kurkumit ja 1 tl täis Vahemere ürdisegu. Lisa hakitud sibul ja prae minutikene. Lisa 500 ml vett. Keeda 10 minutit. Haki sel ajal varsseller ja brokoli. Lisa need kalkuni juurde vette. Maitse, kas vesi on maitsekas. Kui vaja, lisa soola, pipart ja jahvatatud vürtsköömneid. Lisa vette pool külmutatud paki sisust. Maitse vett. Keeda 10 minutit. Kui kalkun on pehme, siis võid üleliigse vee ära kallata ja ongi valmis. Nüüd keeda nuudlid ja kui need on keedetud, siis sega nuudlid kalkuni ja juurviljade hulka.

Comments