Pasta kana ja köögiviljadega

Kogus: neljale

200 g täistera- või tavalist pastat
natuke brokolit
1 porgand
natuke varssellerit
50 g India pähkleid
natuke punaseid konservube
u 200 g kanafileed
sool
pipar
näpuotsatäis kurkumit või kanamaitseainet

Serveerimiseks tomatikastet või purustatud tomateid
  • Keeda pasta vastavalt pakile. Vala vesi ära ja jäta pasta potti.
  • Mina panin tükeldatud brokoli,  piklikuteks viiludeks lõigatud porgandi ja selleri aurutajasse, aga kui aurutajat pole, siis keeda need pehmeks. See võtab u 10-15 minutit. 
  • Lõika kanafileest väikesed tükid. Prae pannil, maitsesta soola, pipra ja kurkumiga (või kanamaitseainega). Lisa sinna oad. Prae minutikene ning lisa kana ja oad pastasse. 
  • Kui köögiviljad on valmis saanud, siis lisa need ka pastasse. 
  • Rösti mõni minut pannil India pähkleid ning lisa need pastasse.
Kastmeks valisin ICA mahetomatikastme basiilikuga.

 Idee pärineb Kadri Põlderilt.

Comments