Rabarberi-banaanikreem

Üks mõnus ja tervislik magustoit, mis sobib ka paleotoitumise järgijatele:
1 vars rabarberit
3 spl vett
2 väikest banaani
2 munakollast
näpuotsaga soola
2-3 tl 82-%-list taluvõid või kookosrasva
2 tl mett

Peale võib lisada vahustatud kookospiima ja kaneeli. (Mina piirdusin vaid kaneeliga.)

Esmalt tükelda rabarber, keeda vähese veega (3 spl) pehmeks ning lisa banaanitükid. Keeda veel paar minutit. Keera tuli minimaalseks ja vispelda juurde munakollased. Paari minuti pärast lisa või/kookosrasv (oleneb, kumba eelistad) ja pisut soola. Eemalda pott tulelt ja lisa juurde värsket talumett. Vispelda elektrilise vispliga (või tavalisega) paar minutit, kalla segu pokaalidesse ja pane külmkappi. Serveeri kookosvahu ja kaneeliga.

Sobib süüa nii külmalt kui ka soojalt.

Portsjoneid: kaks

Retsept: Kärri Jürisson

Comments