Kana kookoskastmes

Viimasel ajal on hakanud mulle meeldima kiirelt valmivad panniroad. Ühe sellise leidsin Ragne Värgi repertuaarist, mis on taaskord suurepärane leid.

Kogus: kolmele

6 suitsupeekoniviilu
6 kanakintsu (kondita, nahata) (Mina kasutasin hoopiski fileed)
50 g porruviile
125 g pastinaaki (tükeldatuna)
1 väiksem paprika (tükeldatuna)
peotäis basiilikulehti
2 dl kookospiima
soola ja pipart

Prae pannil peekoniviilud krõbedaks, tõsta kõrvale. Samal pannil pruunista kanakintsud mõlmealt poolt kuldseks ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta seejärel need pannilt. Pane pannile porruviilud, pastinaak ja paprika. Kuumuta kiiresti läbi. Lisa juurde peekon, kana ja basiilik. Vala juurde kookospiim ning lase madalal tulel podiseda umbes 6-9 minutit. Maitse, vajadusel lisa soola ja pipart.

Allikas: kokkama.ee

Comments